Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

"Кристал мет" и пиштољи на Градини

rssBookmark and Share

Димитровград 30.01.2016. Јужна Србија Инфо

28. јануара 2016. године, у заједничкој акцији царине и полиције, на излазу граничног прелаза Градина, спречен је покушај кријумчарења оружја и мање количне дроге познатије као „кристал мет“.

"Кристал мет" и пиштољи на Градини

Оружје и то: један гасни пиштољ марке „Rohm“, револвер непознате марке и 88 гасних патрона марке „Wалтер“ од 8мм и 9мм, као и 7,3 грама опојне дроге „кристал мет“ откривено је у аутомобилу „БМВ“ аустријских регистарских ознака, којим су путовали 27- годишњи држављанин Турске и 18-годишња држављанка Аустрије.
 
У фиоци која се налази испод волана пронађене су две кутијице: једна метална, у којој је била упакована дрога и друга у којој се налазила муниција. Даљим прегледом откривено је да се два пиштоља крију у фиоци у наслону задњег седишта, а у фиоци испред сувозачевог седишта пронађена је још једна кутија са муницијом. Код возача су приликом личног претреса у џеповима јакне и у новчанику пронађене још две кесице у којима се налазио преостали део дроге. Аутомобил је потом прегледан и на мобилном скенеру царинске службе, али није било друге скривене робе. 


#   дрога   Димитровград   Градина   царина   кријумчарење   Управа царина   заплена   оружје   кристал мет   гасни пиштољ
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима