Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Лесковац: Убиjен у сачекуши

rssBookmark and Share

Лесковац 27.09.2015.

Данас око 3 сата уjутро, недалеко од Светоилиjског гробља, убиjен jе Милан Цветковић (1981) из Лесковца.

Лесковац: Убиjен у сачекуши

То је потврдио Танјугу портпарол Полициjске управе Бобан Здравковић.

Oн jе казао да jе мушка особа убиjена из ватреног оружjа, да jе увиђаj завршен и наложена jе обдукциjа, након чега ће полициjа изнети више детаља.

Према сазнању Танјуга, Милан Цветковић jе убиjен недалеко од куће у коjоj jе живео, а нападач га jе сачекао сакривен у жбуњу поред пута.

Иначе, Цветковић jе од раниjе познат полициjи, а због кривичних дела насиља и разбоjништва осуђиван jе на затворске казне више пута.

 

Милан Цветковић, познатији као Миланча (34), убијен је јутрос око 3 сати из ватреног оружја испред своје куће у близињи Светолијског гробља, преноси  Југмедиа изворе у полицији.

Његово тело је лежало на улици која води поред гробља непомично на очиглед пролазника све до 9 сати. Још увек није познат мотив убиства, али како незванично сазнајемо, у питању је гангстерски обрачун.

Миланча је већ две деценије познат лесковачкој јавности као неко ко има проблема са законом, често је служио затворске казне а на улици се обрачунавао са својим противницима хладним или ватреним оружјем.

Он је у затвору укупно провео више од половине свог живота. Важио је за жестоког момка и често се кретао улицама наоружан.

Ипак, они који су му били блиски кажу да је био „за пријатеље спреман да да и литар крви и да није трпео неправду“.

Пре 6 месеци избоден је ножем у самом центру Лесковца испред Гаретове палате. Најпознатији је по обачуну из 2011. године у коме су повређене 4 особе, а који се десио у његовој кући када је мачетама и пиштољима решавао несугласице.

Након тог инцидента је дуго био у бекству. Иза себе је оставио жену и двогодишњег сина.

 


#   Лесковац   убиство   Бобан Здравковић   Милан Цветковић
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима