Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Лесковац: Заплењено 7 килограма марихуане

rssBookmark and Share

21.11.2011. Аutor : L.Mitrović |

У протекла три дана лесковачка полиција је у две синхронизоване акције, открила и запленила око 7 килограма марихуане.

Лесковац:  Заплењено 7 килограма марихуане

Лесковачка и Нишка полиција су у сарадњи са Вишим јавним тужилаштвом у Лесковцу , лишила слободе М.Т (23) из Ниша, због постојања основа сумње да је извршио кривично дело неовлашћена производња и стављање у промет опојних дрога.

Pолиција је затекла М.Т. у тренутку када је вршио продају марихуане Д.К. (34) из Лесковца. Том приликом је одузето 150 грама марихуане која је била предмет вештачења у Националном криминалистичном центру из Ниша.

Полиција је против Д.К поднела кривичну пријаву за кривично дело неовлашћена производња и стављање у промет опојних дрога.

Такође, полиција је лишила слободе и одредила задржавање М.С. (24) и Љ.М. (31) из Лебана због постојања основа сумње да су извршили кривично дело неовлашћена производња и стављање у промет опојних дрога.

Њих двојица су уназад за неколико месеци засадили марихуану на имању власништва Љ.М., коју су узгајали а затим је обрали, осушили и упаковали у ПВЦ вреће ради даље продаје. Приликом претреса куће Љ.М. у помоћном објекту је пронађена марихуана за коју је након извршеног вештачења утврђена тежина од преко 6,7 килограма.

М.С. и Љ.М ће у току дана бити предати Истажном судији Вишем суду у Лесковцу.


#   полиција   кривично дело
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима