Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Leskovac: Zaplenjeno 7 kilograma marihuane

rssBookmark and Share

21.11.2011. Autor : L.Mitrović |

U protekla tri dana leskovačka policija je u dve sinhronizovane akcije, otkrila i zaplenila oko 7 kilograma marihuane.

Leskovac:  Zaplenjeno 7 kilograma marihuane

Leskovačka i Niška policija su u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom u Leskovcu , lišila slobode M.T (23) iz Niša, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Policija je zatekla M.T. u trenutku kada je vršio prodaju marihuane D.K. (34) iz Leskovca. Tom prilikom je oduzeto 150 grama marihuane koja je bila predmet veštačenja u Nacionalnom kriminalističnom centru iz Niša.

Policija je protiv D.K podnela krivičnu prijavu za krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Takođe, policija je lišila slobode i odredila zadržavanje M.S. (24) i Lj.M. (31) iz Lebana zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Njih dvojica su unazad za nekoliko meseci zasadili marihuanu na imanju vlasništva Lj.M., koju su uzgajali a zatim je obrali, osušili i upakovali u PVC vreće radi dalje prodaje. Prilikom pretresa kuće Lj.M. u pomoćnom objektu je pronađena marihuana za koju je nakon izvršenog veštačenja utvrđena težina od preko 6,7 kilograma.

M.S. i Lj.M će u toku dana biti predati Istažnom sudiji Višem sudu u Leskovcu.


#   policija   krivično delo
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima