Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Одустао од скока са вишеспратнице

rssBookmark and Share

27.04.2011. Душан Коцић

Младић из Лесковца одустао од скока са вишеспратнице после разговора са полицијом

Све је почело јуче нешто после 18,30 часова када се Н. М. попео на последњи спрат једне од највиших лесковачких зграда најављујући да ће са ње скочити на улицу, али је од те намере одустао после разговора са специјално обученим припадницима Полицијске управе

Тренутак велике драме
Тренутак велике драме

ЛЕСКОВАЦ – Тридесетогодишњи младић Н. М. одустао је од скока са 17. спрата солитера у центру Лесковца после разговора са специјално обученим припадницима Полицијске управе.

Док се то није догодило, у најстрожем делу града на Ветерници одвијала се права драма која је, стицајем околности, завршена без трагичних последица.

Све је почело јуче нешто после 18,30 часова када се Н. М. попео на последњи спрат једне од највиших лесковачких зграда најављујући да ће са ње скочити на улицу.

У том тренутку мало је ко знао праве разлоге његовог незадовољства, али се убрзо сазнало, из разговора његових другара, да је непосредни поводо био свађа са девојком.

Пријатељи и познаници Н. М. су одавно знали да је корисник наркотика и да се лечио у Општој болници у Лесковцу, а тај податак био је познат и ПУ у граду под Хисаром.

У једном тренутку велике драме изгледало је да ће Н. М. остварити свој наум, јер је сишао са последњег на претпоследњи спрат, али се касније вратио назад и предао – полицији, која га је пребацила у кола Хитне помоћи, а затим је пребачен у Општу болницу.

Велика драма је окончана око 19,40 часова, а све је праћено будним оком полиције и специјалне једнице ватрогасаца која је поставила и ваздушни јастук на месту где би, према њиховој процени доскочи разочарани младић.

Последњих година било је још неколико претњи скока са вишеспратница, а у два случаја су веома млади Лесковчани оствари своју намеру скоком са висине од неколико десетине метара.

 


#
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима