Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Odustao od skoka sa višespratnice

rssBookmark and Share

27.04.2011. Dušan Kocić

Mladić iz Leskovca odustao od skoka sa višespratnice posle razgovora sa policijom

Sve je počelo juče nešto posle 18,30 časova kada se N. M. popeo na poslednji sprat jedne od najviših leskovačkih zgrada najavljujući da će sa nje skočiti na ulicu, ali je od te namere odustao posle razgovora sa specijalno obučenim pripadnicima Policijske uprave

Trenutak velike drame
Trenutak velike drame

LESKOVAC – Tridesetogodišnji mladić N. M. odustao je od skoka sa 17. sprata solitera u centru Leskovca posle razgovora sa specijalno obučenim pripadnicima Policijske uprave.

Dok se to nije dogodilo, u najstrožem delu grada na Veternici odvijala se prava drama koja je, sticajem okolnosti, završena bez tragičnih posledica.

Sve je počelo juče nešto posle 18,30 časova kada se N. M. popeo na poslednji sprat jedne od najviših leskovačkih zgrada najavljujući da će sa nje skočiti na ulicu.

U tom trenutku malo je ko znao prave razloge njegovog nezadovoljstva, ali se ubrzo saznalo, iz razgovora njegovih drugara, da je neposredni povodo bio svađa sa devojkom.

Prijatelji i poznanici N. M. su odavno znali da je korisnik narkotika i da se lečio u Opštoj bolnici u Leskovcu, a taj podatak bio je poznat i PU u gradu pod Hisarom.

U jednom trenutku velike drame izgledalo je da će N. M. ostvariti svoj naum, jer je sišao sa poslednjeg na pretposlednji sprat, ali se kasnije vratio nazad i predao – policiji, koja ga je prebacila u kola Hitne pomoći, a zatim je prebačen u Opštu bolnicu.

Velika drama je okončana oko 19,40 časova, a sve je praćeno budnim okom policije i specijalne jednice vatrogasaca koja je postavila i vazdušni jastuk na mestu gde bi, prema njihovoj proceni doskoči razočarani mladić.

Poslednjih godina bilo je još nekoliko pretnji skoka sa višespratnica, a u dva slučaja su veoma mladi Leskovčani ostvari svoju nameru skokom sa visine od nekoliko desetine metara.

 


#
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima