Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Монструм: Претукао и убио шестогодишњег дечака јер му је тражио чашу воде!

rssBookmark and Share

Сурдулица 06.02.2013. Izvor: S Medija

Због сумње да је убио шестогодишњег З. К. полицајци у Сурдулици донели решење о задржавању до 48 сати С. С.(32) из села Масурица у општини Сурдулица. Када му је дечак у току ноћи затражио чашу воде, стриц почео зверски да га туче. Обдукција показала да је дечаку поломљено осам ребара, као и да су му попуцали сви унутрашњи органи!

Монструм: Претукао и убио шестогодишњег дечака јер му је тражио чашу воде!

Полицијски службеници Полицијске станице у Сурдулици донели су решење о задржавању до 48 сати С. С. (32) из села Масурица у општини Сурдулица, због постојања основа сумње да је извршио кривично дело тешко убиство шестогодишњег дечака З.К., након чега ће бити приведен истражном судији Вишег суда у Врању.

Оптужени, који је стриц несрећног дечака, у међувремену је признао убиство које је починио у ноћи између суботе и недеље. Он је у току ноћи насмрт пребио дечака којег му је мајка, заједно са још једним дететом, оставила на чување, а она отишла у посету родитељима у суседно село Лепеница.

- Детету је од батина поломљено осам ребара, а пукле су му јетра, слезина, панкреас, желудац, црева и тестиси! После бруталног пребијања, Срђан је дечака однео у Дом здравља у Сурдулици, где су лекари констатовали смрт – каже саговорник Курира из истраге.

Зоранова бака Добрица Камберовић каже за Курир да се Срђан изнервирао кад је дечак током ноћи тражио да попије чашу воде.

- Чим је поново легао, Срђан га је ошамарио, а онда почео да га удара и шутира где год је стигао! Све се то дешавало на овом кревету. Ево, ту су још дететове ципеле, нисмо их дирали – прича Добрица показујући место на којем је њен унук умро.

Несрећни дечак је сахрањен у понедељак, на сеоском гробљу у Лепеници.


#   Дом здравља   Сурдулица   убиство   Масурица   Лепеница   кривично дело
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима