Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Монструм:Убица манекенке хтео да побегне преко Мердара

rssBookmark and Share

18.11.2012. Izvor: Alo

Новосађанина Даријана Мусића (25), који је убио своју девојку, фотомодел Владиславу Червенко (25), приликом покушаја бекства из земље, на путу ка Косову, одала је његова непромишљеност приликом покушаја да пређе административин прелаз Мердаре код Куршумлије,пише дневни лист Ало.

Монструм:Убица манекенке хтео да побегне преко Мердара

-Пред саобраћајцем који је стајао неколико километара пре прелаза Мердаре зауставио се „фијат“ у којем су се налазиле две особе, које су на задњем седишту имале лаптоп.Питали су полицајца да ли могу прећи границу са личном картом јер су пасоше наводно заборавили у Новом Саду. Након што им је потврдио да могу да пређу, они су се, уместо да пређу преко прелаза, окренули назад - прича извор „Ало!“, додајући да је сумњу код полицајца изазвало то да поред одговора да им пасоши нису потребни, они нису отишли на Косово.

Наиме,успаничени Даријан је након убиства кренуо да тражи новац за бекство. Поред нешто више од 1.000 динара, колико му је дала његова мајка Борка „како би своју љубав одвео на путовање“, 100 евра дао му је и један од рођака. Након тога, он је са другаром сео у аутомобил „фијат стило“ и кренуо ка југу Србије.

Монструм Даријан Мусић (25) је у понедељак на смрт пребио девојку Владиславу Червенко (25).

Коментара: 0


#
@


 


[ Додај коментар ]





Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима