Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Monstrum:Ubica manekenke hteo da pobegne preko Merdara

rssBookmark and Share

18.11.2012. Izvor: Alo

Novosađanina Darijana Musića (25), koji je ubio svoju devojku, fotomodel Vladislavu Červenko (25), prilikom pokušaja bekstva iz zemlje, na putu ka Kosovu, odala je njegova nepromišljenost prilikom pokušaja da pređe administrativin prelaz Merdare kod Kuršumlije,piše dnevni list Alo.

Monstrum:Ubica manekenke hteo da pobegne preko Merdara

-Pred saobraćajcem koji je stajao nekoliko kilometara pre prelaza Merdare zaustavio se „fijat“ u kojem su se nalazile dve osobe, koje su na zadnjem sedištu imale laptop.Pitali su policajca da li mogu preći granicu sa ličnom kartom jer su pasoše navodno zaboravili u Novom Sadu. Nakon što im je potvrdio da mogu da pređu, oni su se, umesto da pređu preko prelaza, okrenuli nazad - priča izvor „Alo!“, dodajući da je sumnju kod policajca izazvalo to da pored odgovora da im pasoši nisu potrebni, oni nisu otišli na Kosovo.

Naime,uspaničeni Darijan je nakon ubistva krenuo da traži novac za bekstvo. Pored nešto više od 1.000 dinara, koliko mu je dala njegova majka Borka „kako bi svoju ljubav odveo na putovanje“, 100 evra dao mu je i jedan od rođaka. Nakon toga, on je sa drugarom seo u automobil „fijat stilo“ i krenuo ka jugu Srbije.

Monstrum Darijan Musić (25) je u ponedeljak na smrt prebio devojku Vladislavu Červenko (25).


#
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima