Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

На Мердару у бункеру кампера пронађено око 25 килограма марихуане, две пушке, самострел, муниција

rssBookmark and Share

Мердаре 18.10.2019. Јужна Србија Инфо

Цариници су,17. октобра у сарадњи са полицијом, на контролном пункту Мердаре запленили око 25 килограма марихуане, две пушке, пиштољ, 370 метака за аутоматску пушку, три оквира пиштољске муниције, самострел, 10 килограма резаног дувана и 285 паклица цигарета.

На Мердару у бункеру кампера пронађено око 25 килограма марихуане, две пушке, самострел, муниција

Марихуану, оружје, муницију, дуван и цигарете покушао је да прокријумчари 59-годишњи немачки држављанин, који је на пункт Мердаре дошао из правца Косова и Метохије "рено кампером" немачких регистарских ознака са приколицом.

Путовао је сам са својим псом и приликом сусрета са цариницима рекао је да нема ништа да пријави, осим личног пртљага, да је боравио у Албанији и да се враћа у Немачку, саопштила је Управа царина.

Приликом детаљне контроле која је ипак уследила, на возилу је откривен специјално конструисани бункер испод кревета за спавање, из кога су најпре извађена три велика пластична џака напуњена са 25 мањих кеса марихуане, потом и један "калашњиков", једна малокалибарска пушка, пиштољ са три оквира муниције, актен ташна са 370 метака за аутоматску пушку, самострел, 10 килограма резаног дувана и 285 паклица цигарета.

Немачког држављанина, марихуану, оружје, муницију, дуван и цигарете преузеће полиција и тужилаштво.


#   полиција   дрога   МУП РС   Мердаре   царина   Управа царина   оружје   Гранични прелаз   административна линија
@


 Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима