Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Насилници избацили дечка из дискотеке и претукли га

rssBookmark and Share

04.04.2012. Аutor : M.Mitić |

Полиција у Врању поднела је кривичну пријаву Основном јавном тужилаштву у Врању против Николе И. (21), Милоша И. (20), Божидара И. (1978), Дениса Д. (22), сви из Врања и Божидара С.(26) из села Карадник, општина Бујановац, због постојања основа сумње да су извршили кривична дела тешка телесна повреда и насилничко понашање.

Насилници избацили дечка из дискотеке и претукли га

Сумња се да су наведена лица у ноћи између 31/01. априла ове године, у дискотеци „Росонеро“ у Врању, најпре физички напали М. Ј. избацивши га напоље, а потом на углу улица Краља Стефана Првовенчаног и Баба Златине у Врању физички напали и В.М. наневши му тешке телесне повреде.

Због задобијених повреда В. М је након указане помоћи у Здравственом центру у Врању пребачен у Клинички центар у Нишу на даље лечење.

Полиција је пронашла двојицу осумњичених Николу И. и Милоша И. и привела их истражном судији Основног суда у Врању, а за осталом тројицом се интензивно трага.

Тужилаштво је ставило предлог за предузимање одређених истражних радњи. Одлучујући о предлогу за одређивање притвора кривично веће Основног суда у Врању одбило је тај захтев као неоснован и Никола И. и Милош И. су пуштени да се бране са слободе.


#   насилници   Клинички центар
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима