Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Nasilnici izbacili dečka iz diskoteke i pretukli ga

rssBookmark and Share

04.04.2012. Autor : M.Mitić |

Policija u Vranju podnela je krivičnu prijavu Osnovnom javnom tužilaštvu u Vranju protiv Nikole I. (21), Miloša I. (20), Božidara I. (1978), Denisa D. (22), svi iz Vranja i Božidara S.(26) iz sela Karadnik, opština Bujanovac, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivična dela teška telesna povreda i nasilničko ponašanje.

Nasilnici izbacili dečka iz diskoteke i pretukli ga

Sumnja se da su navedena lica u noći između 31/01. aprila ove godine, u diskoteci „Rosonero“ u Vranju, najpre fizički napali M. J. izbacivši ga napolje, a potom na uglu ulica Kralja Stefana Prvovenčanog i Baba Zlatine u Vranju fizički napali i V.M. nanevši mu teške telesne povrede.

Zbog zadobijenih povreda V. M je nakon ukazane pomoći u Zdravstvenom centru u Vranju prebačen u Klinički centar u Nišu na dalje lečenje.

Policija je pronašla dvojicu osumnjičenih Nikolu I. i Miloša I. i privela ih istražnom sudiji Osnovnog suda u Vranju, a za ostalom trojicom se intenzivno traga.

Tužilaštvo je stavilo predlog za preduzimanje određenih istražnih radnji. Odlučujući o predlogu za određivanje pritvora krivično veće Osnovnog suda u Vranju odbilo je taj zahtev kao neosnovan i Nikola I. i Miloš I. su pušteni da se brane sa slobode.


#   nasilnici   Klinički centar
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima