Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Нишлијку изуједао чопор паса на Старом гробљу

rssBookmark and Share

26.03.2015. Блиц, Јужна Србија Инфо

- Док сам пролазила кроз Старо гробље одједном се створио чопор паса око мене, један велики пас зграбио ме је за ногу, док су остали покушавали да ме уједу, било је страшно- почиње причу Нишлијка Ана Антуновић (23) коју је јуче око 16 часова напао чопор паса.

Нишлијку изуједао чопор паса на Старом гробљу

-Никога није било близу, не знам ни сама колико је трајала агонија и како сам успела да се отргнем од њих и почнем да трчим. Нисам ни знала шта ме је снашло док сам јурила да побегнем и позовем помоћ, јер су они трчали за мном и лајали. Одједном сам угледала неке момке, који су позвали Хитну помоћ, али рекли су им да узмем такси и да дођем сама, прича Ана за „Блиц“.

Изуједана јој је нога и тренутно се налази на инфективној клиници у нишкој Војној болници и како нам је рекла остаће и наредних неколико дана.

-Цивилна хитна помоћ није дошла, онда сам ја назвала мајку која је позвала Војну амбуланту и они су дошли за 5 минута. Када сам ушла у санитет видела сам како рана страшно изгледа, да је крв јурила на све стране и да ми је гардероба такође растргнута. Сада сам на инфузијама, имам страшне болове, али очекујем да ће бити боље за неколико дана. Истраумирана сам и сигурно ћу тужити Град јер нико не води рачуна о псима луталицама - наводи Ана.


#   Хитна помоћ   Војна болница Ниш   насиље   ујед   Старо гробље   пси луталице   Ана Антуновић
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима