Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Nišlijku izujedao čopor pasa na Starom groblju

rssBookmark and Share

26.03.2015. Blic, Južna Srbija Info

- Dok sam prolazila kroz Staro groblje odjednom se stvorio čopor pasa oko mene, jedan veliki pas zgrabio me je za nogu, dok su ostali pokušavali da me ujedu, bilo je strašno- počinje priču Nišlijka Ana Antunović (23) koju je juče oko 16 časova napao čopor pasa.

Nišlijku izujedao čopor pasa na Starom groblju

-Nikoga nije bilo blizu, ne znam ni sama koliko je trajala agonija i kako sam uspela da se otrgnem od njih i počnem da trčim. Nisam ni znala šta me je snašlo dok sam jurila da pobegnem i pozovem pomoć, jer su oni trčali za mnom i lajali. Odjednom sam ugledala neke momke, koji su pozvali Hitnu pomoć, ali rekli su im da uzmem taksi i da dođem sama, priča Ana za „Blic“.

Izujedana joj je noga i trenutno se nalazi na infektivnoj klinici u niškoj Vojnoj bolnici i kako nam je rekla ostaće i narednih nekoliko dana.

-Civilna hitna pomoć nije došla, onda sam ja nazvala majku koja je pozvala Vojnu ambulantu i oni su došli za 5 minuta. Kada sam ušla u sanitet videla sam kako rana strašno izgleda, da je krv jurila na sve strane i da mi je garderoba takođe rastrgnuta. Sada sam na infuzijama, imam strašne bolove, ali očekujem da će biti bolje za nekoliko dana. Istraumirana sam i sigurno ću tužiti Grad jer niko ne vodi računa o psima lutalicama - navodi Ana.


#   Hitna pomoć   Vojna bolnica Niš   nasilje   ujed   Staro groblje   psi lutalice   Ana Antunović
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima