Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Обрт у истрази: Власника "ДНД" виле у Нишкој Бањи убила собарица?

rssBookmark and Share

Нишка Бања 26.12.2016. Јужна Србија Инфо

Како су саопштили у ПУ Ниш, полиција је ухапсила М.Д. (1989 ), због сумње да је починила кривично дело убиство и кривично дело покушај убиства,

Фото: М.М. Курир архива
Фото: М.М. Курир архива

Раније се спекулисало да је Д.Ј. рецепционар у вили "ДМД" 5. новембра. наводно због љубоморе убио власника виле "ДМД" 

Да подсетимо:

Осумњничени за убиство власника виле "ДНД" у Нишкој Бањи, рецепционар Дејан Јовановић, након драме и опсаде полиције покушао је самоубиство. Полиција је упала у објекат, ошамутила осумљиченог шок бомбама и он је возилом Хитне помоћи превежен у КЦ Ниш, где се лекари боре за његов живот.

Повод за несвакидашњу крими драму у стилу холивудских филмова је љубомора. Наводно осумњичени Д.Ј. (41) рецепционар и власник виле Дејана Дејанчића (65) били су заинтересовани за исту девојку. Након свађе у раним јутрањим часовима, чули су се пуцњи кад је цео случај пријављен полицији.

Полиција је преговарала цело пре подне са осумњиченим, да би после његовог покушаја самоубиства пуцњем себи у главу, упала у објекат уз помоћ шок бомби и извела га напоље, када је и превежен у болницу.

У данашњем саопштењу полиције стоји да је накнадна истрага показала да постоје основи сумње да је М.Д.(запослена као собарица, незванично сазнајемо) убила власника виле „ДНД“ Дејана Дејанчића и покушала да убије рецепционера Дејана Јовановића.

М. Д, старој 27 година, је одређено полицијско задржавање задржавање до 48 сати, након чега ће уз кривичну пријаву бити приведена надлежном тужилаштву у Нишу.


#   полиција   хапшење   Нишка Бања   убиство   Дејан Јовановић   ПУ Ниш   вила   Д.Д.   Ана Јовановић   ДМД вила   М.Д.
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима