Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Убиство у Нишкој Бањи: Преминуо рецепционар виле ДНД

rssBookmark and Share

Нишка Бања 05.01.2017. ТВ Зона плус

Дејан Јовановић (42) рецепционар у вили “ДНД“ у Нишкој Бањи, који је због повреде главе пуцњем из пиштоља био у коми од 5. новембра, када је убијен власник виле Дејан Дејанчић (51), преминуо је јутрос на нишкој Клиници за неурохирургију, преноси ТВ Зона плус.

Фото: ТВ Зона плус
Фото: ТВ Зона плус

Према првим налазима истраге, сумњало се да је управо он убио газду, а затим пуцао себи у главу. Сведок свега је, како се најпре мислило, била собарица, а спекулисало се да је љубомора због те собарице била мотив злочина.

Медјутим, даља истрага довела је до тоталног обрта – крајем децембра је ухапшена собарица М.Д. (27) због сумње да је извршила убиство власника виле и покушај убиства рецепционара и то у саизвршилаштву, што значи да се сумња да је имала и саучесника.

Сумњу на њу бацили су биолошки трагови пронађени на пиштољу којим је злочин извршен, а одмах су се у медијима појавиле спекулације да је мотив заправо пљачка.

Собарица је пред истражним органима негирала злочин и остала при својим тврдњама да је рецепциоанр пуцао на газду, а затим себи у главу.


#   Клинички центар Ниш   Нишка Бања   убиство   смрт   Дејан Јовановић   покушај убиства   вила   М.Д.   Дејан Дејанчић   ДНД вила
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима