Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Општа туча у кафани, напднута и полиција

rssBookmark and Share

25.02.2013. Izvor: OK Radio

Полиција у Врању поднела је кривичну пријаву Основном јавном тужилаштву против Слободана С. (33) из Врања због сумње да је извршио кривична дела насилничко понашање и спречавање службеног лица у вршењу службене дужности.

Општа туча у кафани, напднута и полиција
Такође, поднете су пријаве и против Зорана Р. (32) из Врања због постојања основа сумње да је извршио кривично дело насилничко понашање и Слађана С. (32) из Врања због сумње да је извршио кривично дело спречавање службеног лица у вршењу службене дужности.

- Сумња се да су Слободан С. и Зоран Р. у једном угостителјском објекту у Врању, физички напали власника и госте од којих су двојица задобили лаке телесне повреде и поломили инвентар у објекту.

Слађан С. и Слободан С. су вређали полицијског службеника приликом вршења службене радње – каже Драган Стаменковић, портпарол ПУ Врање.

Тужилаштво је поднело предлог за предузимање одређених истражних радњи и осумњичени су приведени истражном судији Основног суда у Врању који је Слободану С. и Зорану Р. одредио притвор до месец дана, док је Слађана С. пустио да се брани са слободе.


#   Драган Стаменковић   ПУ Врање   насилничко понашање   кривично дело
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима