Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Opšta tuča u kafani, napdnuta i policija

rssBookmark and Share

25.02.2013. Izvor: OK Radio

Policija u Vranju podnela je krivičnu prijavu Osnovnom javnom tužilaštvu protiv Slobodana S. (33) iz Vranja zbog sumnje da je izvršio krivična dela nasilničko ponašanje i sprečavanje službenog lica u vršenju službene dužnosti.

Opšta tuča u kafani, napdnuta i policija
Takođe, podnete su prijave i protiv Zorana R. (32) iz Vranja zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo nasilničko ponašanje i Slađana S. (32) iz Vranja zbog sumnje da je izvršio krivično delo sprečavanje službenog lica u vršenju službene dužnosti.

- Sumnja se da su Slobodan S. i Zoran R. u jednom ugostiteljskom objektu u Vranju, fizički napali vlasnika i goste od kojih su dvojica zadobili lake telesne povrede i polomili inventar u objektu.

Slađan S. i Slobodan S. su vređali policijskog službenika prilikom vršenja službene radnje – kaže Dragan Stamenković, portparol PU Vranje.

Tužilaštvo je podnelo predlog za preduzimanje određenih istražnih radnji i osumnjičeni su privedeni istražnom sudiji Osnovnog suda u Vranju koji je Slobodanu S. i Zoranu R. odredio pritvor do mesec dana, dok je Slađana S. pustio da se brani sa slobode.


#   Dragan Stamenković   PU Vranje   nasilničko ponašanje   krivično delo
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima