Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Организовали борбу паса, повређена четири пит була

rssBookmark and Share

Бујановац 21.01.2013. Autor: Beta

Полиција у Бујановцу поднела кривичну пријаву Основном јавном тужилаштву у Врању против четири особе због основане сумње да су у запуштеном дому културе у селу Кршевица у општини Бујановац мучили и злостављали четири пса расе "пит бул", организујући борбу паса.

Организовали борбу паса, повређена четири пит була
Због кривичног дела убијање и злостављање животиња кривичне пријаве поднете су против Горана Т.(34) и Дејана А.(28) из Бујановца, Немање М.(21) из села Клиновац и Саше Ј.(27) из Врњачке Бање.

Сумња се да су они 15. јануара ове године у селу Кршевица у запуштеном дому културе организовали борбу паса, од којих су два пса власништво Горана Т. и по један пас у власништву Саше Ј. и Немање М. Сви пси су у борбама задобили повреде.

По овлашћењу истражног судије Основног суда у Врању увиђај су извршили полицијски службеници Полицијске станице Бујановац, а увиђају су присуствовали Републички ветеринарски инспектори и ветеринари ветеринарске станице Бујановац.

У просторијама запуштеног дома културе у селу Кршевица пронађена су три пса са повредама, импровизовани ринг за борбу паса, опрема за држање, мерење и везивање животиња и трагови крви.

Пронађене псе одузела је Републичка ветеринарска инспекција и они су смештени у азилу за псе Ветеринарске станице Бујановац у селуКленике.


#   Бујановац   ветеринарска инспекција   кривичне пријаве   Клиновац
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима