Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Младожења пушком јурио младу по Бујановцу

rssBookmark and Share

Бујановац 15.06.2017. Мондо

С.И. (55) из Бујановца ухапшен је када је хицима из аутоматског оружја хтео да натера Д.Ц. (45) да се уда за њега.

Младожења пушком јурио младу по Бујановцу

"Бићеш моја, ил' ничија" - ова замисао је се С.И. из Бујановца обила о главу, јер је ухапшен када је хицима из аутоматске пушке хтео да присили Д.Ц., избеглицу из Босне, да се уда за њега.

Полицајци из Бујановца имали су пуне руке посла када су добили дојаву да несуђени ђувегија витла аутомастком пушком на улици, јавља "Ало".Он је силом хтео да ожени Д.Ц. и одведе је на Косово, али је хапшењем спречен.

Инцидент се догодио 13. јуна око 17 сати у Хиландарској улици у Бујановцу.

Д.Ц. је, наводно, раније била у вези са С.И., али се због честих трзавица разишла с њим."С.И. никако није могао да преболи раскид. Покушавао је на разне начине да је наговори да му се врати. Хтео је пошто-пото да Д.Ц. буде његова и да је ожени. Решио је да је одведе на Косово и да тамо оснују породицу", каже за лист познаник С.И.Кобног дана, он је позвао Д.Ц. и најавио да ће доћи по њу. Његова замисао је пропала када је Д.Ц. затекао са другим мушкарцем, а мало је фалило да се помирење и просидба претворе у кравави пир.

С.И. је пушкарањем зарадио три кривичне пријаве - терети се за убиство у покушају, угрожавање сигурности и недозвољено држање оружја, каже извор близак истрази.


#   Бујановац   млада   пушка   кривичне пријаве
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима