Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Пронађен кокаин: Ухапшене две особе у Нишу

rssBookmark and Share

31.12.2015. Нишке Вести, Јужна Србија Инфо

Како је саопштила ПУ Ниш, претресом породичних кућа, пронашла 427 грама марихуане, 46,6 грама кокаина, 12 метака, ваздушну пушку и вагицу за прецизно мерење.

Пронађен кокаин: Ухапшене две особе у Нишу

Полиција је, приликом претресања породичне куће, осумњиченог В.Р (1988.) из Ниша, пронашла 370 грама марихуане спаковане у три пакета, 44 грама кокаина спакованог у два пакета и 12 метака. Осумњиченом В.Р. је одређено задржавање до 48 часова због постојања основа сумње да је извршио кривична дела неовлашћена производња и стављање у промет опојних дрога и недозвољена производња, држање, ношење и промет оружја и експлозивних материја, након чега ће бити спроведен Вишем јавном тужилаштву у Нишу.

Такође, приликом претресања стана осумњиченог Д.М. (1979.) из Ниша, полиција је пронашла 17,6 грама марихуане, 2,6 грама кокаина и ваздушну пушку. Осумњиченом Д.М. је одређено задржавање до 48 часова због постојања основа сумње да је извршио кривично дело неовлашћена производња и стављање у промет опојних дрога, након чега ће бити спроведен Вишем јавном тужилаштву у Нишу.

Приликом претресања породичних кућа четири особе, полиција је пронашла 40 грама марихуане и пет семенки канабиса сативе. Због постојања основа сумње да су извршили кривично дело неовлашћена производња и стављање у промет опојних дрога против осумњичених су поднете кривичне пријаве у редовном поступку Вишем јавном тужилаштву у Нишу.

Припадници Министарства унутрашњих послова у Нишу наставиће са спровођењем акција, и у току новогодишњих и божићних празника, на сузбијању трговине наркотицима.


#   полиција   хапшење   марихуана     муниција   претрес   ПУ Ниш   пушка   кокаин   кривичне пријаве   кривично дело          
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима