Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Откривена лабораторија марихуане, ухапшени са 17 кг дроге

rssBookmark and Share

06.08.2013. Autor: M.Mitić

Нишка полиција открила је засад марихуане и комплетно опремљену лабораторију ове дроге и том приликом пронашла 1,8 килограма осушене марихуане и 17,7 килограма сирове марихуане и због тога лишила слободе три особе.

Како се наводи у саопштењу ПУ Ниш, слободе су лишени Душан С.(28), његова супруга Тијана С.(27) и Никола М. (21) сви из Ражња и донето им је решење о задржавању до 48 сати због сумње да су извршили кривицно дело неовлашцена производња и стављање у промет опојних дрога.

Полиција је, како се наводи, јуче у вечерњим сатима у атару села Мадаре у околини Ражња пронашла засад са 17.705 грама опојне дроге марихуана, који су одржавали осумњичени, а након тога у кући у којој су боравили Душан и Тијана у Ражњу, пронађена је лабораторија за производњу марихуане.

У лабораторији је, додаје се, пронадено 1,865 килограма осушене марихуане и комплетна апаратура за одржавање засада марихуане у вештачким условима.

"Након истека мере задржавања осумњичени ће уз кривичну пријаву бити приведени истражном судији ради саслушања", закључује се у саопштењу.


#   лабораторија   ПУ Ниш
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима