Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Otkrivena laboratorija marihuane, uhapšeni sa 17 kg droge

rssBookmark and Share

06.08.2013. Autor: M.Mitić

Niška policija otkrila je zasad marihuane i kompletno opremljenu laboratoriju ove droge i tom prilikom pronašla 1,8 kilograma osušene marihuane i 17,7 kilograma sirove marihuane i zbog toga lišila slobode tri osobe.

Kako se navodi u saopštenju PU Niš, slobode su lišeni Dušan S.(28), njegova supruga Tijana S.(27) i Nikola M. (21) svi iz Ražnja i doneto im je rešenje o zadržavanju do 48 sati zbog sumnje da su izvršili krivicno delo neovlašcena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Policija je, kako se navodi, juče u večernjim satima u ataru sela Madare u okolini Ražnja pronašla zasad sa 17.705 grama opojne droge marihuana, koji su održavali osumnjičeni, a nakon toga u kući u kojoj su boravili Dušan i Tijana u Ražnju, pronađena je laboratorija za proizvodnju marihuane.

U laboratoriji je, dodaje se, pronadeno 1,865 kilograma osušene marihuane i kompletna aparatura za održavanje zasada marihuane u veštačkim uslovima.

"Nakon isteka mere zadržavanja osumnjičeni će uz krivičnu prijavu biti privedeni istražnom sudiji radi saslušanja", zaključuje se u saopštenju.


#   laboratorija   PU Niš
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima