Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Полицајац ранио крадљивца аутомобила?!

rssBookmark and Share

21.05.2013. Autor: Ag.

Н.И. (27) је, после више позива да изађе из возила, нагло отворио врата, ногом је шутнуо полицајца у ногу, а затим га руком ударио у руку у којој је превентивно држао пиштољ, после чега је одјекнуо пуцањ.

Полицајац ранио крадљивца аутомобила?!

Лесковчанина Н.И.(27) осумњиченог за крађу аутомобила, ненамерно је из пиштоља ранио један полицајац кога је осумњичени напао, саопштила је лесковачка полиција.

Полицијска патрола је кренула у потеру након што је добила пријаву грађана да им је украден ауто. Патрола саобраћајне полиције је спорно возило приметила у Булевару Николе Пашића и покушала да га заустави, али се возач дао у бекство.

Са укљученом светлосном и звучном сигнализацијом полицајци су јурили бегунца кроз Текстилну улицу и сустигли га у индустријској зони код зграде "Хладњача", где се бегунац зауставио јер је возилом ударио у камење поред пута.

После више позива да изађе из возила, Н.И. је нагло отворио врата, "ногом шутнуо полицијског службеника у ногу, а затим га руком ударио у руку у којој је превентивно држао пиштољ" након чега је одјекнуо пуцањ.

Полиција је одредила задржавање осумњиченом за крађу возила.


#
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима