Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Policajac ranio kradljivca automobila?!

rssBookmark and Share

21.05.2013. Autor: Ag.

N.I. (27) je, posle više poziva da izađe iz vozila, naglo otvorio vrata, nogom je šutnuo policajca u nogu, a zatim ga rukom udario u ruku u kojoj je preventivno držao pištolj, posle čega je odjeknuo pucanj.

Policajac ranio kradljivca automobila?!

Leskovčanina N.I.(27) osumnjičenog za krađu automobila, nenamerno je iz pištolja ranio jedan policajac koga je osumnjičeni napao, saopštila je leskovačka policija.

Policijska patrola je krenula u poteru nakon što je dobila prijavu građana da im je ukraden auto. Patrola saobraćajne policije je sporno vozilo primetila u Bulevaru Nikole Pašića i pokušala da ga zaustavi, ali se vozač dao u bekstvo.

Sa uključenom svetlosnom i zvučnom signalizacijom policajci su jurili begunca kroz Tekstilnu ulicu i sustigli ga u industrijskoj zoni kod zgrade "Hladnjača", gde se begunac zaustavio jer je vozilom udario u kamenje pored puta.

Posle više poziva da izađe iz vozila, N.I. je naglo otvorio vrata, "nogom šutnuo policijskog službenika u nogu, a zatim ga rukom udario u ruku u kojoj je preventivno držao pištolj" nakon čega je odjeknuo pucanj.

Policija je odredila zadržavanje osumnjičenom za krađu vozila.


#
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima