Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Полицајци из Врања шверцовали марихуану са Косова и Метохије

rssBookmark and Share

Врање 26.12.2018. Јужна Србија Инфо

Припадници Министарства унутрашњих послова, Управе криминалистичке полиције, у сарадњи са Тужилаштвом за организовани криминал ухапсили су петочлану организовану криминалну групу и запленили укупно 47 килограма марихуане.

Полицајци из Врања шверцовали марихуану са Косова и Метохије

Ухапшени су А.С. (1968) и Д.Г. (1973), обојица из Суботице, С.С. (1984) из Бујановца, и полицијски службеници Полицијске управе у Врању Ђ. С. (1987) и С.Н. (1987) због постојања основа сумње да су извршили кривично дело неовлашћена производња  и стављање у промет опојних дрога.

Они се сумњиче да су од децембра прошле до децембра ове године набављали на територији КиМ марихуану у количинама од 15 до 40 килограма, коју су транспортовали на територију  Суботице и једним делом продавали крајњим корисиницима, а делом кријумчарили у Мађарску.

Осумњичени С.С., Ђ.С. и С.Н. су ухапшени приликом примопредаје 30 килограма марихуане А.С., а дрога је била сакривена у возилу „фиат мултипла“, бугарских регистарских ознака, у посебно израђеном бункеру.

Током истраге полиција је од ове групе запленила још 17 килограма марихуане, мању количину амфетамина, више путничких моторних возила и један мотоцикл, као и више хиљада евра.

Осумњиченима је одређено задржавање до 48 сати након чега ће, уз кривичну пријаву, бити приведени Тужилаштву за организовани криминал.


#   Врање   Бујановац   полиција   МУП РС   марихуана   Јужна Србија Инфо   ПУ Врање   полицајци   Суботица   кривично дело
@juznasrbija @


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима