Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

После 9 месеци слободе поново у истом затвору у којем је провео 27 година

rssBookmark and Share

17.11.2013. Autor: Blic

Вучко Манојловић (68), најпознатији српски осуђеник на смрт, од јуче је због сумње да је силовао Љ. М. (48) из Ниша поново у нишком Казнено-поправном заводу где је био 27 година и одакле је изашао у фебруару после помиловања које је потписао председник Србије Томислав Николић.

Манојловића је у притвор од 30 дана послао судија за припремни поступак Мирко Драшковић, који га је јуче саслушао јер га је у четвртак пријавила за напад спремачица која је радила у његовој кући.

- Манојловић је више пута заменику вишег јавног тужиоца Браниславу Лукићу поновио да није силовао Љ. М. Каже да је била код њега, али да никаквог физичког контакта није било. Предложио сам да буде у кућном притвору са електронским надзором и забраном контаката са сведоцима и оштећеном, али је то одбијено - изјавио је јуче за „Блиц“ Манојловићев бранилац Момчило Ковачевић.

Нишлијка Љ. М. каже да ће пред судом сведочити да је Манојловић није силовао и додаје да је по полицијском наређењу прегледана на судској медицини у Нишу.

- Он је био те вечери насилан према мени, јер је био пијан. Била сам јако уплашена за свој живот. Лично га нећу тужити јер ми га је жао - прича она и додаје да су лажне оптужбе његове фамилије да га је терала да јој препише кућу и плац.

Милан Манојловић, брат од стрица осумњиченог, напомиње да се Љ. М. хвалила да ће јој поклонити кућу.

- Мој брат није урадио како треба. Опет је осрамотио и себе и упропастио је целу породицу - каже брат.


#
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима