Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Потрага за насилницима

rssBookmark and Share

Ниш 17.05.2011. Извор: Јужне вести

Нишка полиција ухапсила је Душана Т (19) због сумње да је учествовао у тучи на булевару Немањића.

Потрага за насилницима

НИШ - Сумња се да је Душан Т. заједно са још једним лицем у суботу 14. маја, око 00,50 часова, у Нишу на Булевару Немањића испред пекаре „Грицко“ напао и нанео лаке телесне повреде Илији С. (21) и Слободану З. (21) - пише у саопштењу достављеном медијима.

Према изјавама из полиције у току је поступак утврђивања идентитета другог нападача.

Небојша Петковић, шеф одсека за сузбијање општег криминалитета саопштио је да су обојица нападача старости око 20 година као „и да се цео сукоб збио из обести“.

- Притворен је Душан Т. који је био у друштву са још једном особом чији смо идентитет утврдили 95 одсто и који ће ускоро бити ухваћен. Њих двојица су прво напала ножем четворицу младића који су седели у башти пекаре „Грицко“. После краће туче у којој није нико задобио повреде, та четворица младића су побегла. Душан и та друга особа су се такође удаљили са лица места, али су се вратили после десетак минута. На истом месту су се стицајем околности нашла нека друга два младића од којих је један био са девојком. Душан и други осумњичени су, вероватно, мислили да су дошли да одбране претходно нападнуту групу тако да је поново дошло до туче. Један од нападнутих је задобио посекотине на глави, а други повреду груди, али срећом нож није пробио грудну дупљу. Све се то догађало наочиглед грађана - објаснио је Петковић.

Након саслушања истражни судија Основног суда у Нишу Душану Т. је одредио притвор у трајању од 30 дана.


#   Ниш   потрага   истражни судија
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима