Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Potraga za nasilnicima

rssBookmark and Share

Niš 17.05.2011. Izvor: Južne vesti

Niška policija uhapsila je Dušana T (19) zbog sumnje da je učestvovao u tuči na bulevaru Nemanjića.

Potraga za nasilnicima

NIŠ - Sumnja se da je Dušan T. zajedno sa još jednim licem u subotu 14. maja, oko 00,50 časova, u Nišu na Bulevaru Nemanjića ispred pekare „Gricko“ napao i naneo lake telesne povrede Iliji S. (21) i Slobodanu Z. (21) - piše u saopštenju dostavljenom medijima.

Prema izjavama iz policije u toku je postupak utvrđivanja identiteta drugog napadača.

Nebojša Petković, šef odseka za suzbijanje opšteg kriminaliteta saopštio je da su obojica napadača starosti oko 20 godina kao „i da se ceo sukob zbio iz obesti“.

- Pritvoren je Dušan T. koji je bio u društvu sa još jednom osobom čiji smo identitet utvrdili 95 odsto i koji će uskoro biti uhvaćen. Njih dvojica su prvo napala nožem četvoricu mladića koji su sedeli u bašti pekare „Gricko“. Posle kraće tuče u kojoj nije niko zadobio povrede, ta četvorica mladića su pobegla. Dušan i ta druga osoba su se takođe udaljili sa lica mesta, ali su se vratili posle desetak minuta. Na istom mestu su se sticajem okolnosti našla neka druga dva mladića od kojih je jedan bio sa devojkom. Dušan i drugi osumnjičeni su, verovatno, mislili da su došli da odbrane prethodno napadnutu grupu tako da je ponovo došlo do tuče. Jedan od napadnutih je zadobio posekotine na glavi, a drugi povredu grudi, ali srećom nož nije probio grudnu duplju. Sve se to događalo naočigled građana - objasnio je Petković.

Nakon saslušanja istražni sudija Osnovnog suda u Nišu Dušanu T. je odredio pritvor u trajanju od 30 dana.


#   Niš   potraga   istražni sudija
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima