Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Преминуо градски већник Ненад Гашевић

rssBookmark and Share

14.08.2015. Белами, Јужна Србија Инфо

Градски већник Ненад Гашевић, преминуо после дуге и тешке болести.

Преминуо градски већник Ненад Гашевић

Ненад Гашевић рођен је 4. јануара 1960. године у Лесковцу, од оца Миљана и мајке Достане.

Прва три разреда основне школе завршио је у Медвеђи, а затим школовање наставио у Приштини. Завршио је гимназију и Правни факултет. Дипломирао је 1984. године.

Правосудни испит положио у Београду почетком 2004. године.

Први радни однос засновао је 1984. године у Агроиндустријском комбинату „Агрокосово”, као новинар листа „Агрокосово”, да би након крећег времена био распоређен на место секретара СОУР-а.

Радио је као секретар Покрајинског завода за заштиту здравља, затим као саветник у ПКБ – Холдинг корпорацији Београди и као помоћник секретара у Секретаријату за комунално-стамбене послове Скупштине града Приштине.

У периоду од 1995. до 1999. године био је на функцији секретара Скупштине града Приштине.

Од 2000. године ради у Кабинету председника Извршног одбора Града Ниша, а од 07. фебруара 2005. године обавља функцију начелника Управе за образовање, културу и спорт, на коју је реизабран и 12. фебруара 2009. године.

Након два мандата проведена на месту начелника Управе за образовање, културу и спорт, 12. јула 2012. године изабран је за члана Градског већа Града Ниша.

Комеморативни скуп ће се одржати у 15 часова у Великој сали Скупштине града. Сахрана и опело ће се одржати 15. августа у 14:00 сати.


#   образовање   смрт   In memoriam   Градски већник   Ненад Гашевић   Правни факултет
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима