Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Премлатили и оставили полуголог младиће поред реке

rssBookmark and Share

24.10.2012. Autor: T.S.

Припадници лесковачке полиције у току дана,у среду 24.октобра текуће године, лишили су слободе и са кривичном пријавом предали истражном судији Основног суда у Лесковцу М.Г. (29) и Б.С.(31) као Д.Ц.(35) и И.Т.(34) сви из Лесковца а због постојања основане сумње да су извршили кривично дело - безобзирно разбојништво.

Премлатили и оставили полуголог младиће поред реке

Наиме кривична пријава их терети да су пре три дана, на обали реке Ветернице на незавршеном кеју пришли иза леђа једном студенту који је ту пролазио и од њега тражили новац.

Пошто им је оштећени рекао,како тврде у лесковачкој полицији, да он код себе нема новца првоокривљени Б.С. га је снажно ударио руком у пределу лица.

Од силине ударца младић је пао на земљу. Након тога окривљена четворка је са повређеног младића скинула фармерице и дуксерицу и Најк-патике које су бацили на кров оближњег објекта.

-Потом су из џепа фармерица повређеног младића извукли око 1.600 динара и задржали их а његов мобилни и гардеробу понели са собом,Речено је Јужној Србији у полицији.

Повређеног студента пронашли су пролазници, а брзом интервенцијом лесковачке полиције насилници су пронађени па су одећа и телефон враћени оштећеном док су разбјници украдени новац потрошили.

Истражни судија Основног суда у Лесковцу је оривљеној четворци младих разбојника одредио истражни притвор од месец дана.


#   истражни судија   кривична пријава   реке
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима