Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Premlatili i ostavili polugolog mladiće pored reke

rssBookmark and Share

24.10.2012. Autor: T.S.

Pripadnici leskovačke policije u toku dana,u sredu 24.oktobra tekuće godine, lišili su slobode i sa krivičnom prijavom predali istražnom sudiji Osnovnog suda u Leskovcu M.G. (29) i B.S.(31) kao D.C.(35) i I.T.(34) svi iz Leskovca a zbog postojanja osnovane sumnje da su izvršili krivično delo - bezobzirno razbojništvo.

Premlatili i ostavili polugolog mladiće pored reke

Naime krivična prijava ih tereti da su pre tri dana, na obali reke Veternice na nezavršenom keju prišli iza leđa jednom studentu koji je tu prolazio i od njega tražili novac.

Pošto im je oštećeni rekao,kako tvrde u leskovačkoj policiji, da on kod sebe nema novca prvookrivljeni B.S. ga je snažno udario rukom u predelu lica.

Od siline udarca mladić je pao na zemlju. Nakon toga okrivljena četvorka je sa povređenog mladića skinula farmerice i duksericu i Najk-patike koje su bacili na krov obližnjeg objekta.

-Potom su iz džepa farmerica povređenog mladića izvukli oko 1.600 dinara i zadržali ih a njegov mobilni i garderobu poneli sa sobom,Rečeno je Južnoj Srbiji u policiji.

Povređenog studenta pronašli su prolaznici, a brzom intervencijom leskovačke policije nasilnici su pronađeni pa su odeća i telefon vraćeni oštećenom dok su razbjnici ukradeni novac potrošili.

Istražni sudija Osnovnog suda u Leskovcu je orivljenoj četvorci mladih razbojnika odredio istražni pritvor od mesec dana.


#   istražni sudija   krivična prijava   reke
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima