Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Dolijao: Uhapšen ubica zeta

rssBookmark and Share

19.05.2013. Autor: T.S.

Osumnjićeni Svetislav Đurović (57) iz Leskovca uhapšen je u ataru varoši Medevđa a zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo ubistvo i ubistvo u pokušaju.

Dolijao: Uhapšen ubica zeta

On je u toku dana priveden istražnom sudiji Višeg suda u Leskovcu a krivična prijava leskovačke policije ga terereti da je prošle nedelje 12.maja nožem izbo svoju rođenu sestru Zlatiju (65) i njenog supruga Mirka Mitrovića (67), zbog nerasčišćenih imovinsko-pravnih odnosa između sestre i brata.

Leskovačka policija pretpostavlja da je Đurović pešice otišao do Medveđe regionalnim putem iz Leskovca preko Bojnika i Lebana a u pravcu kuće svoje rodbine i za njim se intezivno tragalo nedelju dana nakon incidenta u leskovačkom radničkom naselju „Solidarnoist“.

Nezvanično saznajemo da je „okidač“ za ovo krivično delo bila namera njegove sestre Zlatije da renovira svoj deo kuće u Leskovcu koje je ona u suvlasništvu nasledila od roditelja zajedno sa bratom Svetislavom. Nakon burne svađe Svetislav je nožem u predelu stomaka i grudi izbo sestru Zlatiju i zeta Mirka.

Oni su sa ubodnim ranama preveženi u Leskovački bolnički centar i tu hiruški zbrinuti ali je Mirko na žalost 48 sati nakon povrede preminuo od zadobijenih rana. Nezvanično saznajemo i da je zdrastveno stanje Zlatije za sada stabilno.

Istražni sudija Višeg suda u Leskovcu okrivljenom Svetislavu Djuroviću iz ovog mesta odredio je istražni pritvor od mesec dana.


#   policija   istražni sudija   krivična prijava   krivično delo
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima