Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Пресечен канал кријумчарења дроге

rssBookmark and Share

Лесковац 12.04.2011. Душан Коцић

Сумња се да су ухапшени Игор Вучковић, са Зораном Јовановићем (1977) зв. "Врач" из Лесковца, који се налази у бекству због издржавања казне затвора, набављали и продавали дрогу на подручју града Лесковца

ЛЕСКОВАЦ – У наставку акције "Морава", лесковачка полиција је у синхронизованој акцији са Управом криминалистичке полиције Министарства унутрашњих послова и Вишим јавним тужилаштвом у Лесковцу, пресекла канал кријумчарења дроге из Београда ка Лесковцу и лишила слободе Игора Вучковића (1977) из Лесковца, због постојања основа сумње да је извршио кривично дело неовлашћена производња, држање и стављање у промет опојних дрога.

Сумња се да је ухапшени Игор Вучковић, са Зораном Јовановићем (1977) зв. "Врач" из Лесковца, који се налази у бекству због издржавања казне затвора, у предходном периоду набављали и продавали дрогу на подручју града Лесковца.

Пре неколико дана, њих двојица су уговорили куповину хероина од Т. А. из Београда.

Приликом повратка аутобусом из Београда, на наплатној рампи „Наис“ криминалистички полицајци ПУ Лесковац, лишили су слободе Игора и код њега пронашли и одузели 111 грама хероина, који је сакрио у доњем вешу.

Због основа сумње да су се на организовани начин бавили продајом дроге, против њих је поднета и кривична пријава за кривично дело удруживање ради вршења кривичног дела.

 

 

 


#   Лесковац   полиција   кривична пријава   ПУ Лесковац   кривично дело
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима