Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Presečen kanal krijumčarenja droge

rssBookmark and Share

Leskovac 12.04.2011. Dušan Kocić

Sumnja se da su uhapšeni Igor Vučković, sa Zoranom Jovanovićem (1977) zv. "Vrač" iz Leskovca, koji se nalazi u bekstvu zbog izdržavanja kazne zatvora, nabavljali i prodavali drogu na području grada Leskovca

LESKOVAC – U nastavku akcije "Morava", leskovačka policija je u sinhronizovanoj akciji sa Upravom kriminalističke policije Ministarstva unutrašnjih poslova i Višim javnim tužilaštvom u Leskovcu, presekla kanal krijumčarenja droge iz Beograda ka Leskovcu i lišila slobode Igora Vučkovića (1977) iz Leskovca, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.

Sumnja se da je uhapšeni Igor Vučković, sa Zoranom Jovanovićem (1977) zv. "Vrač" iz Leskovca, koji se nalazi u bekstvu zbog izdržavanja kazne zatvora, u predhodnom periodu nabavljali i prodavali drogu na području grada Leskovca.

Pre nekoliko dana, njih dvojica su ugovorili kupovinu heroina od T. A. iz Beograda.

Prilikom povratka autobusom iz Beograda, na naplatnoj rampi „Nais“ kriminalistički policajci PU Leskovac, lišili su slobode Igora i kod njega pronašli i oduzeli 111 grama heroina, koji je sakrio u donjem vešu.

Zbog osnova sumnje da su se na organizovani način bavili prodajom droge, protiv njih je podneta i krivična prijava za krivično delo udruživanje radi vršenja krivičnog dela.

 

 

 


#   Leskovac   policija   krivična prijava   PU Leskovac   krivično delo
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima