Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Претукао дечака јер му је огребао ауто!

rssBookmark and Share

Лесковац 04.04.2015. Курир, Јужна Србија Инфо

Таксиста Б. Ц. из Лесковца претукао је усред школе деветогодишњег Н. Д., ученика трећег разреда ОШ „Вук Караџић“, само зато што му је дечак случајно огребао аутомобил!
Ово тврди отац дечака, који је рекао да га је Б. Ц. ударао и да је он пао и ударио главом о бетон.

Претукао дечака јер му је огребао ауто!

Таксиста Б. Ц. је упао на великом одмору и почео да ме удара и шутира, прича Н. Д.

Овај незапамћени догађај десио се у основној школи у Печењевцу код Лесковца. Малишан је испричао родитељима да је претучен 27. марта, за време великог одмора.

- У школи није било воде за пиће, па је дечак после ужине ушао у двориште куће Б. Ц. како би наточио воду у флашицу. Тад му је наводно флаша исклизнула из руке и огребала ауто - каже извор Курира из истраге.

Дечак се, како је испричао, вратио у школу, а потом му је изненада пришао старији човек и ошамарио га три пута.

- Одвукао ме је низ степенице на спрат ниже. Тамо ме је ударио још неколико пута. Оклизнуо сам се и пао, главом сам ударио о бетон. Све време сам вриштао и молио тог чику да ме пусти. И моји другари су запомагали - испричао је Н. Д., који и даље има повреде по глави.

Даље батинање спречио је учитељ који је случајно наишао.

- Он је отерао тог човека - каже претучени малишан.

Далибор Д., отац дечака, пријавио је случај полицији.

- Неко мора да одговара за овај скандал иако су ме у полицији убеђивали да одустанем од пријаве. Међутим, код куће имам још два ђака. Питам се да ли је то порука да не шаљем децу у школу - прича огорчени отац.

Б. Ц. каже да дечака није ни пипнуо, а камоли тукао.

Намерно ми шутирао ауто

- Нисам га ударио, само сам га опоменуо да то више не чини. У дворишту немам чесму, тако да тај дечак није ни намеравао да пије воду, већ да ми шутира аутомобил. Ово му није први пут да то ради, он је проблематичан - рекао је Б. Ц.

Директор школе: НЕКО ЋЕ ОДГОВАРАТИ

Славиша Николић, директор школе, каже да је од полиције сазнао да је ученик претучен у школи и да ће због тога неко одговарати.

- Сазвао сам тим за безбедност школе, који још испитује цео случај. Видећемо и који су учитељи тог дана дежурали. Наш ђак је претучен и неко ће сносити одговорност. Под великим сам стресом, на лековима за смирење - рекао је Николић.

 


#   Лесковац   такси   школе   туча   аутомобили   насиље   Вук Караџић ОШ   27. март
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима