Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Претукли га на смрт муж и девер љубавнице

rssBookmark and Share

Лесковац 12.02.2014. Курир

Тукли су га, кажу њихове комшије палицама и летвама у главу.
Било је крви на све стране

Претукли га на смрт муж и девер љубавнице

Деветнаестогодишњи Далибор Алиловић из Лесковца преминуо је у понедељак након што су га у недељу претукла два мушкарца. Како нам је потврђено из Полицијске управе Лесковац две особе су приведене због сумње да су починиле кривично делу убиство.

У породичној кући Далибора Алиловића неверица и мук. Кажу да је био добар и миран момак и да му је забрањена љубав дошла главе.

Како тврде брат и отац преминулог младића он се дуго кришом виђао са удатом женом чији је супруг био у затвору.

Кажу, намамљен је од стране своје љубавнице у њену кућу у насељу Славка Златановића у недељу увече где је брутално тучен од стране њеног мужа и девера.

„Та Саманта је крива за све. Она је старија од њега, има 23 године. Док јој је муж био у затвору Далибор се виђао са њом. Те ноћи га је намамила да дође преко Фејсбука и он је отишао“ каже Флоријан Алиловић, брат преминулог.

„Тукли су га, кажу њихови комшије палицама и летвама у главу. Било је крви на све стране“ прича Далиборов рођак Елденес Султановић.

Због туче је те ноћи интервенисала и полиција која је сву тројицу одвела на саслушање. Како тврди Далиборов брат, њему је тамо позлило па га је полиција превезла у Ургентни центар лесковачке Опште болнице.

Након прегледа лекара Далибор је пуштен кући. Успавао се у свом кревету, а у понедељак ујутру га је рођени брат пронашао мртвог.

Како нам је директор лесковачке опште болнице у телефонском разговору потврдио преминулом Далибору по пријему у Ургентни центар одрађене су све потребне анализе, па и скенер главе.

Ипак, резултате обдукционог налаза није могао да нам саопшти јер, како тврди, те информације су у надлежности истражног судије.


#   Лесковац   полиција   убиство   Далибор Алиловић   Ургентни центар
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима