Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Mладић у Лесковцу убијен бејзбол палицама!?

rssBookmark and Share

Лесковац 11.02.2014. Југмедиа, Блиц

Један дведесетпетогодишњи младић пронађен је мртав у стану, а за његову смрт осумњичене су две особе, које је полиција предала Вишем тужилаштву у овом граду.

Иако су неки медији објавили да је Лесковчанин на смрт претучен бејзбол палицама, портпарол  Полицијске управе у Лесковцу Бобан Здравковић каже да се још утврђују узроци смрти.

“Младић је пронађен мртав јуче у свом лесковачком стану, а узрок смрти ће се знати после обдукције, касније данас”, изјавио је Здравковић за Југмедиу, који није хтео да открије ни један детаљ више.

Дневни лист “Блиц” обајавио је да је Више тужилаштво у Лесковцу задржало две особе због сумње да су извршиле кривично дело убиства. Заменица тужиоца Биљана Савић рекла је Југмедии да није овлашћена да пружи било какве информације.

Незванично сазнајемо да је, заправо, у току предкривични поступак, те да тужилаштво није могло да одреди задржавање осуњичених већ само полиција. С друге стране, Бобан Здравковић није хтео да каже ни иницијале жртве у овом трагичном случаја, који је узбудио Лесковчане и о коме већ постоји неколико чаршијских верзија.

прочитајте више


#   Лесковац   убиство   Бобан Здравковић   бејзбол палица   Више тужилаштво   кривични поступак   кривично дело
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима