Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Mladić u Leskovcu ubijen bejzbol palicama!?

rssBookmark and Share

Leskovac 11.02.2014. Jugmedia, Blic

Jedan dvedesetpetogodišnji mladić pronađen je mrtav u stanu, a za njegovu smrt osumnjičene su dve osobe, koje je policija predala Višem tužilaštvu u ovom gradu.

Iako su neki mediji objavili da je Leskovčanin na smrt pretučen bejzbol palicama, portparol  Policijske uprave u Leskovcu Boban Zdravković kaže da se još utvrđuju uzroci smrti.

“Mladić je pronađen mrtav juče u svom leskovačkom stanu, a uzrok smrti će se znati posle obdukcije, kasnije danas”, izjavio je Zdravković za Jugmediu, koji nije hteo da otkrije ni jedan detalj više.

Dnevni list “Blic” obajavio je da je Više tužilaštvo u Leskovcu zadržalo dve osobe zbog sumnje da su izvršile krivično delo ubistva. Zamenica tužioca Biljana Savić rekla je Jugmedii da nije ovlašćena da pruži bilo kakve informacije.

Nezvanično saznajemo da je, zapravo, u toku predkrivični postupak, te da tužilaštvo nije moglo da odredi zadržavanje osunjičenih već samo policija. S druge strane, Boban Zdravković nije hteo da kaže ni inicijale žrtve u ovom tragičnom slučaja, koji je uzbudio Leskovčane i o kome već postoji nekoliko čaršijskih verzija.

pročitajte više


#   Leskovac   ubistvo   Boban Zdravković   bejzbol palica   Više tužilaštvo   krivični postupak   krivično delo
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima