Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Пси луталице изуједали две жене у Нишу

rssBookmark and Share

08.03.2017. Бета

Пси луталице напали су у Нишу две жене и нанели им повреде, а грађани од јутрос путем друштвених мрежа и локалних телевизија траже да се прописи промене и да градском комуналном предузећу буде дозвољена еутаназија агресивних паса луталица.

Пси луталице изуједали две жене у Нишу

"Обе особе имају повреде ногу. Једној је помоћ пружена на терену, а другој у амбуланти Хитне помоћи", рекли су агенцији Бета у тој здравственој установи.

Први напад луталица догодио се у поподневним часовима код Старог гробља, а други синоћ око 21 час у насељу "Бранко Бјеговић".

Нови инциденти са псима луталицама изазвали су огорчење великог броја Нишлија, а посебно напад који се догодио у току поподнева када је чопор од седам, осам паса луталица изуједао жену која је шетала двогодишњег унука поред Старог гробља.

Она је успела да спаси дечака подигавши га високо изнад главе, али није могла да се брани тако да је зарадила више уједа. Њој је у помоћ притекао један од пролазника који је великим штапом растерао псе.

Грађани Ниша од јутрос путем друштвених мрежа и локалних телевизија траже да се прописи промене и да градском комуналном предузећу буде дозвољена еутаназија агресивних паса луталица. Процењује се да су нишке улице и паркови уточиште за око 2.000 паса луталица.


#   ујед   пси луталице   еутаназија
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима