Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Спремачица одустала од тужбе за силовање

rssBookmark and Share

21.11.2013. Autor: Alo

Нишлијка Љ. М. (48) изјавила је на јучерашњем саслушању у Вишем тужилаштву у Нишу да је Вучко Манојловић (68) није силовао 14. новембра у његовој кући у Нишу и да није било класичног сексуалног односа.

Спремачица одустала од тужбе за силовање

Она је изјавила и да се не придружује његовом кривичном гоњењу, сазнаје наш портал из извора блиских истрази. Наводе да није било насилног полног односа између ње и Манојловића јер он није имао ерекцију Љ. М. је већ дала новинарима непосредно након Вучковог хапшења, а сада их је потврдила и пред истражним органима, што би могло да донесе нови обрт у истрази против некада најпознатијег српског осуђеника на смрт, који је актом о помиловању председника Србије Томислава Николића амнестиран у фебруару ове године.

Према незваничним сазнањима, преглед који је урађен у Заводу за судску медицину у Нишу показао је да на телу Манојловића нема видљивих повреда какве могу настати у ситуацији када се жртва брани од силовања. У светлу нових доказа, Манојловићев адвокат Момчило Ковачевић јуче је уложио жалбу на решење о одређивању притвора, сматрајући да више нема основа да Манојловић буде лишен слободе.

Љ.М. јуче није желела да коментарише случај, рекавши да се одмара и да не жели више да даје изјаве. Како је наш лист писао, она је испричала полицији да је Вучко, који је био у алкохолисаном стању, те вечери наводно није пуштао да оде из његове куће, да ју је ударио песницом у лице, као и да је ошамарио, након чега јој је наредио да скине одећу.

Она је раније рекла да је том приликом било “одређеног додира полним органима”, али да није било класичног сексуалног односа и да није силована. Манојловића је полиција ухапсила крајем прошле недеље због сумње да је силовао Л.Ј. М., а он је након привођења и притварања негирао све што му се ставља на терет.


#   полиција
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима