Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Spremačica odustala od tužbe za silovanje

rssBookmark and Share

21.11.2013. Autor: Alo

Nišlijka Lj. M. (48) izjavila je na jučerašnjem saslušanju u Višem tužilaštvu u Nišu da je Vučko Manojlović (68) nije silovao 14. novembra u njegovoj kući u Nišu i da nije bilo klasičnog seksualnog odnosa.

Spremačica odustala od tužbe za silovanje

Ona je izjavila i da se ne pridružuje njegovom krivičnom gonjenju, saznaje naš portal iz izvora bliskih istrazi. Navode da nije bilo nasilnog polnog odnosa između nje i Manojlovića jer on nije imao erekciju Lj. M. je već dala novinarima neposredno nakon Vučkovog hapšenja, a sada ih je potvrdila i pred istražnim organima, što bi moglo da donese novi obrt u istrazi protiv nekada najpoznatijeg srpskog osuđenika na smrt, koji je aktom o pomilovanju predsednika Srbije Tomislava Nikolića amnestiran u februaru ove godine.

Prema nezvaničnim saznanjima, pregled koji je urađen u Zavodu za sudsku medicinu u Nišu pokazao je da na telu Manojlovića nema vidljivih povreda kakve mogu nastati u situaciji kada se žrtva brani od silovanja. U svetlu novih dokaza, Manojlovićev advokat Momčilo Kovačević juče je uložio žalbu na rešenje o određivanju pritvora, smatrajući da više nema osnova da Manojlović bude lišen slobode.

Lj.M. juče nije želela da komentariše slučaj, rekavši da se odmara i da ne želi više da daje izjave. Kako je naš list pisao, ona je ispričala policiji da je Vučko, koji je bio u alkoholisanom stanju, te večeri navodno nije puštao da ode iz njegove kuće, da ju je udario pesnicom u lice, kao i da je ošamario, nakon čega joj je naredio da skine odeću.

Ona je ranije rekla da je tom prilikom bilo “određenog dodira polnim organima”, ali da nije bilo klasičnog seksualnog odnosa i da nije silovana. Manojlovića je policija uhapsila krajem prošle nedelje zbog sumnje da je silovao L.J. M., a on je nakon privođenja i pritvaranja negirao sve što mu se stavlja na teret.


#   policija
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima