Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Тешко стање младића након експлозије кашикаре у центру Ниша

rssBookmark and Share

Милојка Лешјанина улица 18.08.2016. Јужна Србија Инфо

Стање младића Ј.С. старог 21 годину, сина судије Основног суда у Нишу је и даље критично након три операције, изјавио је новинарима Зоран Радовановић директор КЦ Ниш.

Фото: Белами
Фото: Белами

Синоћ око 19 сати бачена је бомба кашикара у стан на другом спрату у улици Милојка Лешјанина. У стану су се налазили младић Ј.С. (21) син судије основног суда у Нишу и његова тетка К.С. (53) судија Привредног суда.

Пацијенти су синоћ пребачени на даље лечење у Клинички центар Ниш.

"Пацијент (младић Ј.С.) примљен је са тешким повредама врата, грудног коша и крвних судова ноге и након пријема у тешком стању, пребачен је у операциону салу на операцију. Његово стање је за сада неизвесно" рекао је синоћ новинарима директор КЦ Ниш, Зоран Радовановић и додао, да је стање жене К.С. доста лакше и стабилно.

У данашњем саопштењу Радовановић каже, "Младић је синоћ примљен у тешком стању са повредама опасним по живот, а притом је изгубио и доста крви. Екипа специјалиста уз много труда урадила је више операција, врата, абдомена и посебно операције крвих судова ногу са десне стране, где је дошло до највећег губитка крви. Пацијент је тренутно стабилно, али још увек у веома тешком стању. Није добро давати прогнозе, хајде да сачекаемо 24-48 сати и да медикаменти почну да делују".


#   Клинички центар Ниш   Зоран Радовановић   бомба   Клинички центар   кашикара   Милојка Лешјанина улица   Ј.С.   К.С.
@tigerzoki @


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима