Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Teško stanje mladića nakon eksplozije kašikare u centru Niša

rssBookmark and Share

Milojka Lešjanina ulica 18.08.2016. Južna Srbija Info

Stanje mladića J.S. starog 21 godinu, sina sudije Osnovnog suda u Nišu je i dalje kritično nakon tri operacije, izjavio je novinarima Zoran Radovanović direktor KC Niš.

Foto: Belami
Foto: Belami

Sinoć oko 19 sati bačena je bomba kašikara u stan na drugom spratu u ulici Milojka Lešjanina. U stanu su se nalazili mladić J.S. (21) sin sudije osnovnog suda u Nišu i njegova tetka K.S. (53) sudija Privrednog suda.

Pacijenti su sinoć prebačeni na dalje lečenje u Klinički centar Niš.

"Pacijent (mladić J.S.) primljen je sa teškim povredama vrata, grudnog koša i krvnih sudova noge i nakon prijema u teškom stanju, prebačen je u operacionu salu na operaciju. Njegovo stanje je za sada neizvesno" rekao je sinoć novinarima direktor KC Niš, Zoran Radovanović i dodao, da je stanje žene K.S. dosta lakše i stabilno.

U današnjem saopštenju Radovanović kaže, "Mladić je sinoć primljen u teškom stanju sa povredama opasnim po život, a pritom je izgubio i dosta krvi. Ekipa specijalista uz mnogo truda uradila je više operacija, vrata, abdomena i posebno operacije krvih sudova nogu sa desne strane, gde je došlo do najvećeg gubitka krvi. Pacijent je trenutno stabilno, ali još uvek u veoma teškom stanju. Nije dobro davati prognoze, hajde da sačekaemo 24-48 sati i da medikamenti počnu da deluju".


#   Klinički centar Niš   Zoran Radovanović   bomba   Klinički centar   kašikara   Milojka Lešjanina ulica   J.S.   K.S.
@tigerzoki @


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima