Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

На Градини откривен товар стероида и тестостерона вредан преко 6,5 милиона динара

rssBookmark and Share

Градина 06.06.2018. Јужна Србија Инфо

Цариници су 2. јуна 2018. године, на улазу Терминала Градина, у бугарском камиону запленили чак 58.000 таблета и преко 550 инjекција стероида и тестостерона у вредности од преко 6,5 милиона динара.

На Градини откривен товар стероида и тестостерона вредан преко 6,5 милиона динара

Прекршај је откривен у камиону бугарских регистарских ознака, којим је држављанин Бугарске из Ћустендила транспортовао алуминијумске делове, из те земље ка Италији.

Камион је на гранични прелаз стигао без царинских обележја (пломбе), а роба коју је превозио је прегледана и упоређена са приложеном документацијом.

Приликом прегледа царински службеници су открили две непријављене кутије идентичне другима, али са непријављеним и недозвољеним садржајем.

Реч је, наиме, о лековима, и то о готово 700 паковања таблета стероида ''мастерон'', ''анавар'' и других, које користе бодибилдери и дизачи тегова за увећање мишићне масе, преко 550 тестостеронских инјекција ''андропен'' и ''сустанон'', али и око 30 гелова ''тостерекс'' за повећање тестостерона у крви и побољшање потенције.

Вредност заплењене робе је нешто већа од чак 6,5 милиона динара, а возач је цариницима рекао да је спорни товар његов и да га је лично ставио у товарни део камиона.


#   Градина   царина   кријумчарење   Гранични прелаз   стероиди   тестестерон   инјекције
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима