Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

У дворишту му нашли 870 килограма дувана

rssBookmark and Share

Врање 17.12.2014. Јужна Србија Инфо/Ало

Заједничком акцијом припадника Полицијске управе у Врању, Безбедносно информативне агенције - центра у Врању, Жандармерије и Пореске управе пронађено је 873 килограма резаног дувана без пратеће документције.

У дворишту му нашли 870 килограма дувана

Дуван, за који се сумња да је илегалним путем прокријумчарен са подручја АПКосово и Метохија, ради даље продаје, налазио се у дворишту породичне куће уоколини Прешева, у џипу са приколицом без регистарских ознака, соапштила је полиција.

Полиција је привремено одузела дуван и џип с приколицом, а против две особе са подручја општине Прешево, полиција ће поднети кривичнупријаву због постојања основа сумње да су извршили кривично дело недозвољена трговина.
 

Такође, Врањска полиција је вршећи контролу промета цигарета, у једнојсамосталној занатској радњи у Прешеву утврдила да власник радње није евидентирао промет цигарета од јануара до 16 децембра ове године. На тај начин избегао је плаћање пореза у износу од око 350.000 динара.

Због постојања основа сумње да је извршио кривично дело пореска утаја против власника радње биће поднета кривична пријава, наведе но је у саопштењу.


#   Врање   полиција   Прешево   МУП РС   Косово и Метохија   кривична пријава   дуван   заплена   кривично дело
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима