Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

U dvorištu mu našli 870 kilograma duvana

rssBookmark and Share

Vranje 17.12.2014. Južna Srbija Info/Alo

Zajedničkom akcijom pripadnika Policijske uprave u Vranju, Bezbednosno informativne agencije - centra u Vranju, Žandarmerije i Poreske uprave pronađeno je 873 kilograma rezanog duvana bez prateće dokumentcije.

U dvorištu mu našli 870 kilograma duvana

Duvan, za koji se sumnja da je ilegalnim putem prokrijumčaren sa područja APKosovo i Metohija, radi dalje prodaje, nalazio se u dvorištu porodične kuće uokolini Preševa, u džipu sa prikolicom bez registarskih oznaka, soapštila je policija.

Policija je privremeno oduzela duvan i džip s prikolicom, a protiv dve osobe sa područja opštine Preševo, policija će podneti krivičnuprijavu zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo nedozvoljena trgovina.
 

Takođe, Vranjska policija je vršeći kontrolu prometa cigareta, u jednojsamostalnoj zanatskoj radnji u Preševu utvrdila da vlasnik radnje nije evidentirao promet cigareta od januara do 16 decembra ove godine. Na taj način izbegao je plaćanje poreza u iznosu od oko 350.000 dinara.

Zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo poreska utaja protiv vlasnika radnje biće podneta krivična prijava, navede no je u saopštenju.


#   Vranje   policija   Preševo   MUP RS   Kosovo i Metohija   krivična prijava   duvan   zaplena   krivično delo
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima