Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

У Куршумлији комшија месар спасио старца из пожара

rssBookmark and Share

Куршумлија 11.02.2017. Бета, Блиц, Јужна Србија Инфо

Месар Љубомир Антонијевић (33) синоћ је из запаљене куће, у центру Куршумлије, спасио Милосава Вучићевића (80) изневши га у наручју кроз пламен, речено је Бети у ватрогасној служби у Куршумлији.

У Куршумлији комшија месар спасио старца из пожара

Pожар у кући у центру града избио је око 19.00, а први га је приметио Антонијевић, који је одмах дотрчао да куће, развалио закључана врата и из пламена изнео Вучићевића.

- Пронашао сам Вучићевића како стоји укопан усред кухиње, а око њега дим и пламен. Ухватио сам га за руку и рекао да бежи, али ме он ништа није чуо нити се померао. Узео сам га у наручје и изнео из куће - рекао је Антонијевић.

Убрзо су стигли ватрогасци и Хитна помоћ чија начелница Нена Вучковић каже да је Вучићевић задобио блажи облик тровања угљен моноксидом и мању опекотину, али да је његово здравствено стање стабилно.

Две екипе ватрогасаца су успели да угасе пожар, али је унутрашњост куће изгорела. У ватрогасној служби кажу да је пожара највероватније изазван од шпорета на дрва.

Пре неколико година, иста куће је горела а месари из месаре "Три прасета" су и тада помогли и спасили старицу, испричао је Бети власник месаре Горан Гајић.


#   Куршумлија   Хитна помоћ   пожар   ватрогасци   Љубомир Антонијевић   Милосав Вучићевић   Горан Гајић
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима