Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Убици жене одређен једномесечни притвор

rssBookmark and Share

11.04.2011. Душан Коцић

Званично саопштење о убиству у Богојевцу код Лесковца Полицијска управа издала касно вечерас

Полицијско возило
Полицијско возило

ЛЕСКОВАЦ – Истражни судија Вишег суда у Лесковцу одредио је притвор од месец дана Душан Н. (1942) због постојања основа сумњи да је убуо своју супругу.

У штуром званичном саопштењу Полицијске управе у Лесковцу, који је објављено данас после подне, наводи се да је ,,поводом убиства полиција у Лесковцу, лишила слободе и привела је истражном судији Вишег суда у Лесковцу, Душана Н. (1942) из Лесковца, због постојања основа сумње да је извршио кривично дело убиство на штету своје супруге В.Н.’’

Сумња се да је Душан Н., ноћас око 02,00 часова, у спаваћој соби своје породичне кући, супругу најпре песницом ударио у пределу главе, а затим је обема рукама ухватио за врат и угушио је.

Увиђај лица места извршио је истражни судија Вишег суда у Лесковцу, који је Душану Н. одредио притвор у трајању од месец дана.

У саопштењу се не наводи да се убиство догодило у селу Богојевцу и да је Душан Н., из Лесковца, то учини секиром, како су јавили готово сви медији, позивајући се не незваничне информације из села.

 

 

 


#   полиција   притвор   истражни судија   кривично дело
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима