Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Ubici žene određen jednomesečni pritvor

rssBookmark and Share

11.04.2011. Dušan Kocić

Zvanično saopštenje o ubistvu u Bogojevcu kod Leskovca Policijska uprava izdala kasno večeras

Policijsko vozilo
Policijsko vozilo

LESKOVAC – Istražni sudija Višeg suda u Leskovcu odredio je pritvor od mesec dana Dušan N. (1942) zbog postojanja osnova sumnji da je ubuo svoju suprugu.

U šturom zvaničnom saopštenju Policijske uprave u Leskovcu, koji je objavljeno danas posle podne, navodi se da je ,,povodom ubistva policija u Leskovcu, lišila slobode i privela je istražnom sudiji Višeg suda u Leskovcu, Dušana N. (1942) iz Leskovca, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo ubistvo na štetu svoje supruge V.N.’’

Sumnja se da je Dušan N., noćas oko 02,00 časova, u spavaćoj sobi svoje porodične kući, suprugu najpre pesnicom udario u predelu glave, a zatim je obema rukama uhvatio za vrat i ugušio je.

Uviđaj lica mesta izvršio je istražni sudija Višeg suda u Leskovcu, koji je Dušanu N. odredio pritvor u trajanju od mesec dana.

U saopštenju se ne navodi da se ubistvo dogodilo u selu Bogojevcu i da je Dušan N., iz Leskovca, to učini sekirom, kako su javili gotovo svi mediji, pozivajući se ne nezvanične informacije iz sela.

 

 

 


#   policija   pritvor   istražni sudija   krivično delo
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima